Ecologische tuin aanleggen Kalmthout: Natuurtuinen Deburggraeve levert een weelderig groene service

Een ecologische tuin aanleggen is de perfecte manier om voluit te genieten van een groene buitenruimte. Uw tuin is volledig in balans met de inheemse natuur en verzekert u van een ongerept stukje natuur voorbij de drempel van uw eigen achterdeur.

Natuurtuinen Deburggraeve in Kalmthout (Antwerpen) is gespecialiseerd in de aanleg van natuurlijke tuinen. Groene oases die worden aangelegd met oog voor het ecologisch evenwicht van uw streek. En met respect voor uw wensen.

 

Contacteer ons

 

Natuurlijke tuin aanleggen Kalmthout

Als ecologische tuinaannemer verkiezen we te werken met inheemse planten. Die planten dragen namelijk een belangrijk steentje bij aan de biodiversiteit in uw streek. Ze zijn goed aangepast aan ons klimaat én leveren een onmisbare portie nectar aan de aanwezige bijen en vlinders.

Kortom, met een doordachte, natuurlijke tuin kiest u ervoor om de natuur rondom slim te ondersteunen. Het onderhoud gebeurt tevens met natuurlijke, biologische bestrijdingsmiddelen om het milieu én uw gezondheid te vrijwaren.

Ecologische tuinaanleg Kalmthout

Bij een ecologische tuin aanleggen komt meer kijken dan enkel de juiste plantenkeuze. Ook de planning die we gebruiken, is weldoordacht. Als specialist in tuinaanleg brengen we tal van zaken in rekening.

Een natuurlijke tuin wordt in verschillende etappes aangelegd. Hagen en bomen worden aangeplant wanneer de natuur in rust is, terwijl borderplanten dan weer geplaatst worden in het voorjaar. Uw grasperken zaaien we in de periode tussen april en september, voor een optimaal, ecologisch verantwoord resultaat.

 

Wilt u zelf een ecologische tuin aanleggen in Kalmthout? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie of een gratis prijsopgave. We adviseren u met plezier over de optimale aanpak voor uw project.

Bel of mail ons nu!