Tuinonderhoud

Natuurtuinen Deburggraeve, uw specialist in tuinonderhoud voor ecologische tuinen

Bent u de fiere eigenaar van een weelderige natuurtuin? Dan weet u vast dat het onderhoud van uw ecologische tuin ook belangrijk is. Want de idee dat u uw natuurtuin gewoon vrijuit zijn gang kunt laten gaan, dat is natuurlijk een misvatting.

Bij Natuurtuinen Deburggraeve in Kalmthout zorgen we voor het onderhoud van uw natuurlijke tuin met respect voor het milieu. Uw natuurlijk tuin onderhouden vereist inzicht in de opbouw, de planten én het onderhoudsschema dat aansluit bij de eigenschappen van elk seizoen.
Contacteer ons

Tuin onderhouden Kalmthout

Een ecologische tuin onderhouden gebeurt natuurlijk op een zo milieuvriendelijke manier. Bij Natuurtuinen Deburggraeve trachten we onze ecologische voetafdruk op alle mogelijke manieren zo klein mogelijk te houden:
  • Onderhoudswerken worden uitgevoerd op het optimale moment in het jaar.
  • Als er bestrijdingsmiddelen worden gebruikt, betreft het altijd natuurlijke producten.
  • We gebruiken tuinmachines op accu – zonder uitstoot of geluidshinder.

Onderhoud tuin met contract

Laat u uw natuurlijke tuin aanleggen door Natuurtuinen Deburggraeve en sluit u een onderhoudscontract voor uw ecologische tuin met ons af? Wel, dan is het goed om weten dat wij steeds sterke soorten planten. Hierdoor zijn we in staat om 1 jaar plantgarantie aan te bieden. Sterven er voortijdige bepaalde struiken of planten af? Dan vervangen we ze kosteloos door nieuwe exemplaren.

Met een onderhoudscontract bent u bovendien zeker dat uw tuin er op elk moment van het jaar prachtig bijstaat. We komen bij u langs om op het afgesproken tijdstip de nodige onderhoudswerken uit te voeren, voor een vooraf afgesproken prijs.

Tuinonderhoud op uurtarief

Uiteraard is het ook mogelijk om uw natuurlijke tuin te onderhouden na afspraak. In dat geval voeren we de onderhoudswerkzaamheden uit tegen uurtarief. We informeren u met plezier over de verdere mogelijkheden.

Wilt u uw tuin laten onderhouden en zoekt u een specialist voor het onderhoud van uw tuin? Neem dan meteen contact op met Natuurtuinen Deburggraeve in Kalmthout.