De ecologische tuinarchitect voor uw natuurtuin

Natuurlijke en ecologische tuinen

Welkom bij Natuurtuinen Deburggraeve! Sammy Deburggraeve is een ecologische tuinarchitect die werkt volgens de meest recente ecologische principes en inzichten om van jouw tuin een natuurlijk paradijs te maken. Van ontwerp tot uitvoering en nazorg begeleiden we jouw project met de grootste betrokkenheid.

We ontwerpen ecologische en natuurlijke tuinen met inheemse of ingeburgerde planten die een bijdrage leveren aan de biodiversiteit. Ze zijn niet alleen beter aangepast aan ons (veranderende) klimaat, het zijn ook nutsplanten die nectar leveren aan bijen en vlinders. En ze zijn ook goedkoper... .

Het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest is bij ons uit den boze. Dit hoeft geen verder betoog. Zorg voor het bodemleven komt bij ons op de eerste plaats en zorgt voor een prachtig weelderige, natuurlijke tuin. Dit is de ethische dimensie van onze bedrijfsvisie. Maar de definitie van een natuurlijke tuin stopt niet bij de afwezigheid van herbicidegebruik.

Onze tuinontwerpen zijn namelijk geinspireerd op de schoonheid van de wilde natuur en haar fragiele evenwicht. Het schilderachtige. Het grillige. Het bloemrijke. Dit is het esthetische en kunstzinnige aspect van onze visie op een natuurlijke tuin. 

Wil je hierover meer weten? Kijk dan gerust eens rond op onze website en onze blog. Hopelijk vind je het een inspirerende wandeling. Of neem contact op met tuinarchitect Sammy Deburggraeve voor een vrijblijvend gesprek.

Hebt u vragen voor de tuinarchitect?

Sammy Deburggraeve
Vragen over de aanleg en onderhoud van jouw toekomstige natuurlijke tuin?
Contacteer uw ecologische tuinarchitect Sammy Deburggraeve! Contacteer ons