Tuinaanleg

Ecologische tuin aanleggen: Natuurtuinen

Een ecologische tuin laten aanleggen is de perfecte manier om voluit te kunnen genieten van een groene buitenruimte. Jouw tuin is volledig in balans met de omgeving en verzekert je van een ongerept stukje natuur voorbij de drempel van je eigen achterdeur. Je kan bij ons dus niet alleen terecht om je tuin te laten ontwerpen maar ook de professionele uitvoering nemen wij met een deskundig team en eigen machinepark voor onze rekening.

Bij de finalisering van het tuinontwerp krijg je van ons een meetstaat en een gedetailleerde offerte om het project uit te voeren. Je hoeft dus zelf niet meer op zoek te gaan naar een tuinaannemer om jouw droomtuin vakkundig en volgens de ecologische inzichten te realiseren.Contacteer ons

Natuurtuin is klimaattuin

Het geheim van een gezonde tuin is het gebruik van organisch materiaal. De juiste hoeveelheid compost (en welke soort) maar ook het aanbrengen van een laagje mulch (of net niet afhankelijk van de plantensoort) zorgt voor een gezond groeiende aanplant. De juiste aanlegtechnieken zorgen er eveneens voor dat de planten extra weerstand hebben in hun eerste delicate groeifase om het hoofd te bieden aan het veranderende klimaat. Een natuurtuin is dus steeds per definitie een klimaattuin.

Ecologische tuinaanleg: nazorg

Als je door ons je tuin hebt laten aanleggen, laten we je niet aan je lot over. Onze persoonlijke aanpak en opvolging van het project zijn een van onze grootste troeven. Je krijgt zonder meerkost advies en begeleiding bij het onderhoud van je tuin. Weet je bijvoorbeeld niet of een bepaalde plant al dan niet gewied moet worden, dan stuur je gewoon een foto door en we trachten er zo snel mogelijk op te reageren! Indien gewenst kan er ook een onderhoudscontract afgesloten worden of per uurtarief de nodige werkzaamheden worden uitgevoerd.

Wilt u een ecologische tuin laten aanleggen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie of een gratis prijsopgave. We adviseren u met plezier over de optimale aanpak van uw project.