Tuinaanleg

Ecologische tuin aanleggen: Natuurtuinen

Een ecologische tuin aanleggen is de perfecte manier om voluit te genieten van een groene buitenruimte. Uw tuin is volledig in balans met de inheemse natuur en verzekert u van een ongerept stukje natuur voorbij de drempel van uw eigen achterdeur.

Natuurtuinen Deburggraeve in Kalmthout (Antwerpen) is gespecialiseerd in de aanleg van natuurlijke tuinen. Groene oases die worden aangelegd met oog voor het ecologisch evenwicht van uw streek. En met respect voor uw wensen.
Contacteer ons

Natuurlijke tuin aanleggen

Als ecologische tuinaannemer verkiezen we te werken met inheemse en ingeburgerde planten. Die planten dragen namelijk een belangrijk steentje bij aan de biodiversiteit in uw streek. Ze zijn goed aangepast aan ons klimaat én leveren een onmisbare portie nectar aan de aanwezige bijen en vlinders.

Kortom, met een doordachte, natuurlijke tuin kiest u ervoor om de natuur rondom slim te ondersteunen. Het onderhoud gebeurt tevens met natuurlijke, biologische bestrijdingsmiddelen om het milieu én uw gezondheid te vrijwaren.

Ecologische tuinaanleg

Bij een ecologische tuin aanleggen komt meer kijken dan enkel de juiste plantenkeuze. Ook de planning die we gebruiken, is weldoordacht. En met een eigen machinepark realiseren we uw droomproject op een efficiënte en professionele wijze.

Wilt u een ecologische, natuurlijke tuin laten aanleggen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie of een gratis prijsopgave. We adviseren u met plezier over de optimale aanpak voor uw project.